Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Okulumuz hizmet vermeye başladığı 2007-2008 eğitim-öğretim döneminden bu güne Doğu Anadolu Bölgesi’ nde Bahçeşehir okulları bayrağını dalgalandıran ilk ve tek okul olma özelliğini taşımaktadır. Kampüsümüz 13 dönüm arazi üzerine kurulu olup; anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde hizmet vermektedir. Bölgemizde kapalı spor alonu ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna sahip tek okuldur. Hizmet verdiği ilk yıldan itibaren hem akademik başarı, hemde sportif faaliyetlerle ülkemiz ve bölgemizin en güzide okulları arasında yer almayı başarmıştır.

Öğrencilerimizin sportif ve sanatsal eğitimlerine  de önem veren okulumuz; basketbol, yüzme, futbol, satranç, modern dans, bale, jimnastik, gitar, keman, piyano, ve halk oyunları gibi sosyal aktivitelerle öğrencilerimizin kişisel gelişiminin desteklenmesine olanak sağlamaktır.

“Her çocuk parmak izi gibi benzersizdir” sloganıyla yola çıkan okulumuz sürekli değişen sosyal-ekonomik şartlara ve teknolojik gelişimlere uyum sağlayabilen, çağın gereksinimlerini algılayan, üretebilen bireyler yetiştirmeyi kendine ilke edinmiştir.

Murat ATLIHAN

Van Bahçeşehir Okulları Müdürü